17 Ağustos 2009 Pazartesi


Asla anlaşılmıyor bunun ne olduğu ya da sebebi. Bir bakmışsın kilometreleri aşıp gelmişsin yanına, bir bakmışsın tatildesiniz beraber.

Her anı sürprizlerle dolu ama hafiften bir korku ile. Gerçek şans şu ki; karşılığının olması. Evet biliyorum... Herkes karşılık beklemeden sevdiğini söyler ancak asıl beklenen şey karşıkıltır gene. Sabah uyandığında tam da onu düşünürken telefonuna gelen "günaydın" mesajıdır. Kim mutlu olmaz ki bundan?

Uçuk pembe ve tatlı bir lila ile başladıktan sonra ise ikinci gerçek şans devreye giriyor; uyum. Ortak düşünceler, Ortak zevkler derken aslında hiç farketmiyorsunuz ortak bir hayata doğru güvercin adımlar attığınızı. Yediğiniz yer fıstığının bile yarısı olabiliyorsa "o", evet doğrudur.

Bir diğer önemli parçanın alt geçidi ise saygı duymaktan geçiyor. Bu kendinle ilgili. İlk ikisini aşmışsan kişiliğin devreye giriyor. Gerçek anlamda fedakarlık yapmak... En minik mesele için bile olsa kendinden bir parçacık değiştirmek. Eğer göze alabiliyorsan bunları, saygı otobüse binmiş, akbilini basmış ve cam kenarında oturmuş geliyordur.

Bundan tam 173 gün önce yazdığım her şeyin aksini düşünen biri olarak olayın ötesindeki gerçeği farkettim.

Değişim sadece mutluluk ile birlikte olduğunda harekete geçiyor. Yoksa o kadar tembel ki...

Herkesin içinde bulunan ikinci "kendi"siyle olabilecek en mükemmel anda karşılaşması dileğiyle.

İyi geceler.

3 yorum:

littleiv dedi ki...

güzel bi yazı olmuş. tebrikler.

Z.T. dedi ki...

teşekkür ederim :)

Ahbap dedi ki...

harika!

Yorum Gönder